De ce PSD?

Written by Marian Dumitru on . Posted in General

Avem parlamentari, avem prim-ministru si avem si guvern diet pills that work for women.

Cred ca in viata e periculos atunci cand ai certitudini. Cu cat ai mai multe, cu atat esti mai departe de adevar. Curiozitatea e mult mai buna.

Pentru unii pare o certitudine faptul ca toti cei ce voteaza cu PSD sunt fie prosti, fie prost informati, fie nebuni iresponsabili. Fie toate trei.

Pentru ca inca am curiozitati si nu certitudini, as dori putin ajutor.

As dori sa inteleg raspunsul la intrebarea: “De ce?”. Mai exact: “De ce ai votat PSD?”.

De ce Ponta? De ce Dragnea? De ce Olguta? De ce Firea? De ce PSD?

Este imposibil ca printre cunoscutii mei sa nu existe macar unul care sa fi facut aceasta alegere. Desi unele teorii spun ca traim intr-o bula inchisa, in care toti apropiatii nostri gandesc la fel ca noi, rezultatul alegerilor ma indeamna sa cred ca daca PSD-ul a castigat atat de detasat, trebuie sa existe si printre cei pe care ii cunosc eu unii care sa fi pus stampila pe trandafir.

Fara certitudini, fara jigniri fara idei preconcepute, fara ura, fara invinovatiri si dezvinovatiri. Si fara prozelitism.

Doar cu sinceritate. Si prietenie.

Cu cat e mai lung si mai argumentat raspunsul, cu atat mai bine.

Daca tu nu ai votat cu PSD-ul, da mai departe intrebarea asta, te rog. Poate printre cunoscutii tai gasim pe cineva care sa poata raspunde.

Multumesc.

Deci, DE CE?

Trackback from your site.

Comments (2)

 • Stănică, Galaţi

  |

  Cunosc multe cunoştinţe care au votat PSD şi din păcate au şi argumente, chiar dacă sunt doar percepţii particulare. Politica este o şmecherie pe care fiecare o percepe individual, dar şi colectiv. Opoziţia nu are o strategie clară şi la fel de directă. La alegerile parlamentare de anul acesta, PSD chiar a avut şi un program electoral, pe care vrea să-l şi implementeze. Dezbaterea de programe a lipsit cu desăvârşire, dar după alegeri, acestea chiar contează, pe ele se vor stabili rezultatele guvernului, dar şi a opoziţiei.

  Reply

  • Website Admin

   |

   multumes, Stanica, pentru raspuns.
   De acord: dezbaterea pe programe a lipsit cu desavarsire.

   Reply

Leave a comment

%d bloggers like this: